Fredrikstad Coaching og Reiki

Reikihealingkurs

Reikihealing er er form for overføring av energi fra en Reikihealer til en klient. Mange har helt naturlig denne overføringsevnen i seg, mens andre kan ha behov for veiledning og åpning av evner og healingbanene i kropp og sinn. Det kan være gunstig å delta på et healingkurs, når man opplever at man trenger å vite mer eller å utvikle seg mer, før man kjenner at man vil praktisere dette på egen hånd. Når man opplever at man selv har varme hender, kjenner seg følsom overfor andres tilstander eller har et ønske om selvutvikling - da kan det være nyttig å komme på et slikt kurs for å komme mer på plass og lære noe nytt om seg selv.

Reiki nivå 1 Reiki nivå 2 Reiki nivå 3/ART
På dette nivået lærer man de grunnleggende prinsippene innenfor Reikihealing og får åpnet sine healingevner. Kurset omfatter blant annet meditasjoner, japanske Reikiteknikker, behandling av seg selv og andre, samt et fyldig kurshefte. Man får alltid et sertifikat ved kursslutt. Varighet: ca 5-7 timer avhengig av antall deltagere. Pris 2200,- Dette nivået tar man Reikihealingen videre et hakk, ved at man lærer å bruke healingsymboler som forsterker kraften i Reikihealingen. Her lærer man også å bruke fjernhealing, et kraftfullt verktøy slik at avstand ikke lengre er et hinder. Kurset omfatter også flere meditasjoner, chakrasystemet, gjennomgang og praktisering av fjernhealing. Varighet ca 5-7 timer avhengig av antall deltagere. Pris 2500,- ART står for Avansert Reiki Trening. Dette kurset er for de som ønsker å komme enda et skritt videre innenfor Reikihealing, og få enda fler verktøy å bruke. Her lager vi en Reikigrid for 24 timers healing med Reiki og krystaller, som fungerer ved fjernhealing. Det læres enda en kraftfull Reikiteknikk som kalles psykisk kirurgi, og vi mediterer. På dette kurset kommer kostnad for kursmaterialer i tillegg, ca 380-450kr. Etter endt kurs kan man velge å motta Karuna® Reikinivå. Varighet ca 5-7 timer avhengig av antall deltagere. Pris 2800,- + kursmaterialer.
 
Reikimaster nivå Karuna® Reikinivå 1 og 2 Karuna® Reikimasternivå 1 & 2
Dette er kurset for de få som ønsker å bruke alt de har lært og gi det videre til andre, gjennom å kurse nye Reikistudenter. På dette nivå får man tilgang til Reikimastersymbolene og det er et ganske omfattende kurs. Avtales individuelt mellom meg og deg. Varighet ca 8-10 timer fordelt over 1-2 dager. Pris 6000,- Dette er en påbygning av Reiki som gir enda sterkere healing og kan påbegynnes etter man har deltatt på Reiki 3/ART. Oversatt betyr det medfølende Reiki, og man lærer flere kraftfulle Reikihealingsymboler og teknikker. Som blant annet healing med lyd, meditasjoner og vi gjennomgår kursheftet. På dette kurset kommer kostnad for kursmaterialer i tillegg, ca 200kr. Varighet ca 10-12 timer fordelt over 2 dager. Pris 5000,- (for begge nivåer) Dette er masternivå for Karuna® Reiki som høyner energien og gjør Reikihealingen mer kraftfull. Kan påbegynnes etter man har deltatt påå Karuna® Reiki 2. Man lærer Karuna® Reikimastersymbolene, man mediterer og går gjennom alle 4 innvielsesprosedyrer for denne retningen av Reiki. Dette er det høyeste nivået av Reiki man kan komme pr i dag. På dette kurset kommer kostnad for kursmaterialer i tillegg, ca 200kr. Varighet ca 8-10 timer fordelt på 1-2 dager. Pris 6000,-