Fredrikstad Coaching og Reiki

Om meg

Mitt navn er Mette Eriksen, født i 1977 og bor på Pettersand i Fredrikstad, like utenfor sentrum av byen. Der lever jeg i et rekkehus med min samboer og 2 katter, og har et eget kurs- og behandlingsrom der jeg tar i mot klienter for healing eller samtaleveiledning. Jeg er født og oppvokst her i byen.

Da jeg gikk på videregående valgte jeg psykologi som valgfag, fordi jeg var så fascinert av menneskesinnet, samt at jeg ønsket å forstå meg selv og andre på et dypere plan. Det var først i 19-års alderen at jeg kom i kontakt med den alternative bevegelsen. Jeg søkte rundt i denne nye og ukjente verden, der fant jeg blant annet krystallbutikker, tarotkort, selvutviklingsbøker og ulike healere.

I begynnelsen av mars 2000 møtte jeg en Reikihealer og kursholder, der jeg etter en kort stund deltok på mitt første Reikihealingkurs. Det var i slutten av april samme året, og jeg lærte om mine evner som healer. Det ble for meg starten på en spennende og lærerik vei innenfor healing og personlig utvikling. I løpet av de neste 3-4 årene brukte jeg mye tid på kurs, healing, selvutvikling og gjorde mange endringer i mitt eget liv. Underveis kunne jeg kjenne at healing, kurs og veiledning var noe jeg ønsket å drive mer med og gi videre til andre.

Mye på grunn av de positive endringene jeg klarte å skape for meg selv, vokste også ønsket mitt om å kunne bidra til at andre kunne få et bedre liv. Det var starten på min vei som healer, og jeg gjøre stadig nye oppdagelser i hverdagen, på min vei gjennom livet...